Doprava zdarma od 3000 Kč

Showroom Praha Hloubětín

 

AKTUÁLNĚ:

Vyzvedněte si ZDARMA objednávku z e-shopu 

 

Proč nakoupit u nás v Moolbike Praha? 

  • zakládáme si na férových cenách
  • nabízíme TOP značky kol, především Scott a Superior
  • více než 5 let se k nám vracejí spokojení zákazníci
  • zdarma odběr zboží z Moolbike.cz

prodejnamoolbikepraha

 

Stavte se u nás v showroomu Moolbike v Hloubětíně. Ukážeme vám širokou nabídku horských, silničních či trekových kol nebo společně vybereme kvalitní cyklistické oblečení a další výbavu. Nemusíte se bát, že vám budeme něco nutit, to není náš styl. Můžete se prostě jen přijít „pokochat“, projet se a nakoupit až příště...

Projet se? Ano, pražská prodejna má tu výhodu, že si můžete kola vyzkoušet přímo na vnitřním testovacím okruhu. Podle online poradny byste si bike sice dokázali vybrat a objednat i přes e-shop, ale vyzkoušení na vlastní kůži je stejně nejlepší. Při zakoupení kola z prodejny i z e-shopu máte zdarma garanční servis.

praha

Pyšníme se obrovskou nabídkou kol Scott a Superior, ale najdete u nás i kola od Felt, Kellys, Giant, Apache, Author a dalších 20+ značek. Rodiče a děti pak ocení širokou nabídku lehkých dětských kol. Z výbavy těžko něco vypíchnout… Ti, co nás znají ještě jako Cyklo Vape vědí, že dokážeme sehnat téměř všechno.

 

Jak se k nám dostanete? 

Zapište si adresu Poděbradská 1099/166, 198 00 Praha 14 Hloubětín. Pokud přijedete autem, můžete zaparkovat přímo před prodejnou. Snadno se k nám dostanete také MHD:

  • ze zastávky tramvaje Sídliště Hloubětín (16, 25, 92, 94) – 2 minuty
  • ze zastávky autobusu Sídliště Hloubětín (110, 141) – 3 minuty
  • ze zastávky metra Hloubětín (trasa B) – 9 minut

prodejna-praha-mapa 

Staňte se také naším spokojeným zákazníkem 

„Prodejna je absolutně bezkonkurenční díky tomu, že si kolo můžete vyzkoušet přímo v objektu prodejny. S tím jsem se ještě nikdy nesetkal. Palec hore!“Peter S. 

„Krásný a obrovský výběr dámských kol. Velmi příjemná obsluha, se vším mi poradili.“Andrea J.

„Naprostá spokojenost se servisem kola, přístupem zaměstnanců a s provedenou prací. (...) Obzvláště pak přístup k práci a k zákazníkovi pana servismena Nováka. (...) Mohu všem jen doporučit.“David K.

Zdroj: Google recenze

 

Těšíme se na vás! Co si budete přát?

nakoupit online