Doprava zdarma od 3000 Kč

Inov-8: Vsaďte na běžecké boty šampionů, které milují i hobby běžci

Všimli jste si? Za poslední roky přibylo jak profesionálních, tak amatérských běžců. A se zvýšeným zájmem o běhání souvisí také vyšší poptávka po kvalitní obuvi. Právě proto jsme do naší nabídky zařadili běžecké boty značky Inov-8, které patří k tomu nejlepšímu na trhu. Inov-8 má připravené modely pro běhání v lese, na horách i po asfaltu.

1I0C9806

Kdo pravidelně běhá, dobře ví, že nestačí používat jedny boty. Některý typ se víc hodí ke skotačení po horách, další zase na výběhy v parku uprostřed města. Když obuvník Wayne Edy roku 2003 zakládal značku Inov-8, chtěl, aby každému běžci přinesla to, co potřebuje. Což se povedlo na jedničku.

Ve svých počátcích firma Inov-8 soustředila největší úsilí do vývoje a výroby krosové obuvi, a proto je dnes v tomto směru dávána za vzor. Do světa prorazila především díky slavnému modelu mudroc 290, který seženete i dnes. Mimo jiné získal ocenění za výrobek roku 2003 a běžkyně Melissa Moon v něm téhož roku opanovala WMRA World Trophy. Zkrátka boty šampionů!

Inov-8 GripInov-8 ocení i občasní běžci

Boty od Inov-8 s oblibou už dlouhá léta při trénincích i závodech používají elitní běžci. Ale žádný strach, budou se hodit také vám.

Tato značka z Velké Británie vyrábí svou obuv tak, aby byla radost s ní běhat trailové běhy všeho druhu, maratony po silnicích nebo oblíbené horské výběhy do vrchu. Nezáleží, jak dlouhé a náročné trasy absolvujete – stačí si vybrat ten správný model a vyrazit.

Co z nich dělá výjimečné boty

Ptáte se, proč je tato běžecká obuv už od svého vzniku v roce 2003 tolik oblíbená a čím se vyznačuje?

Za prvé každému terénu přizpůsobuje úroveň tlumení. Pokud například běháváte převážně krosové běhy, můžete sáhnout po modelu s nižším tlumením. Pro silničních běh je naopak lepší zvolit tlumení vyšší. Na výběr navíc máte i úroveň dropu, což je sklon mezi patou a špičkou mezipodešve.

Běžci si boty Inov-8 nemohou vynachválit také díky jejich lehkosti, flexibilitě a ergonomické konstrukci. Tyto přednosti umožňují, aby se sportovec v obuvi cítil přirozeně a pohodlně i při zdolávání dlouhých tras.

V neposlední řadě si Inov-8 zakládá na kvalitní podrážce, která je vždy přizpůsobená konkrétnímu povrchu. Při pohledu na sortiment od Inov-8 ostatně na první pohled poznáte, že si výrobce při návrhu podrážek dal záležet na každém detailu.

Pro Inov-8 je typické pevné šněrování, které zařídí, že běžci bota sedí pevně na noze.Inov-8 Grip Garburn Jan 21-99

Maximální inovace

Pokud si u běžeckých bot potrpíte na inovativních prvcích, pak s Inov-8 nešlápnete vedle. Značka totiž staví na zapracování moderních trendů do své obuvi. Jednotlivé modely jsou například tvarovány nejmodernějšími technologiemi, díky tomu se stávají pohodlnějšími. Inov-8 zároveň vyvíjí nové podešve, a tak se můžeme i do budoucna těšit na stále propracovanější kousky obuvi nejen do terénu.

Pomůžeme s výběrem

Už se vidíte, jak v botách od Inov-8 běžíte svůj krosový trénink nebo závod? Je to vážně zážitek!

Když budete potřebovat s výběrem obuvi od této značky poradit, dejte nám vědět na Facebooku, případně vás rádi uvidíme přímo na prodejnách v Olomouci, Mohelnici nebo Praze. Budeme se těšit!