29.3. a 1.4. 2024 mají všechny naše pobočky zavřeno. E-shopové objednávky budeme odesílat 2.4. 2024. Děkujeme za pochopení.

7 důvodů, proč kolo a výbavu kupovat ve specializovaném obchodě

Možná už jste před tím rozhodnutím někdy stáli. Pořídit si kolo a doplňky k němu ve velké prodejně orientované na veškeré sportovní potřeby? Nebo snad zkusit štěstí v supermarketu? Sepsali jsme pro vás důvody, proč raději vsadit na obchod s dlouhodobou specializací na cyklistiku.

IMG_1343_web

1. Prodejci cyklistikou žijí

Dobrá rada je nad zlato. Nejlepší dostanete tam, kde se cyklistice věnují dlouhé roky a kde pracují lidé, pro které kola neznamenají jen práci, ale celoživotní lásku. A to cyklistické prodejný splňují na jedničku.

Ať už potřebujete poradit s volbou konkrétního kola, cyklooblečení nebo jakýchkoliv doplňků, specialisté na cyklistické zboží zodpoví všechny zvídavé otázky. Ušetříte tak čas a zároveň snížíte riziko špatného výběru.  

2. Jistota kvality

Cyklistické obchody pořizují zboží přímo od výrobců a dbají na to, aby vám nabídly nejkvalitnější dostupný sortiment. Pokud navíc preferujete konkrétní značku kol a chcete mít jistotu, že jde o originální kus, máte další důvod, proč místo supermarketu využít služeb cykloprodejny.

3. Široký výběr produktů

Není to žádné překvapení, ale pro jistotu: u specialistů najdete nejen kvalitní, ale také široký sortiment. Chybí vám těžko dostupná komponenta na kolo? Než ji začnete shánět po všech čertech přes internet, obraťte se na obchod s cyklistickým zbožím – právě tady máte největší šanci uspět.

Velký výběr ocení jezdci, kteří si potrpí jak na moderním vybavení, tak na dobrém designu kol a cyklooblečení.

4. Novinky na zlatém podnose

Specializované prodejny si dávají záležet, aby jim v nabídce nechybělo to nejnovější, co právě výrobci kol a cyklistického vybavení uvedli na trh. Než do velkých sportovních obchodů některé z nových produktů dorazí, menší obchodníci už je mají dávno na pultě. Jestli chcete svému bicyklu dopřát to nejmodernější, pak není co řešit.

5. Špičkový servis

Prodat kolo a říct: „Těšilo nás, na shledanou“? Ne, s prodejem cyklistického zboží souvisí i následný servis. A nikde nedostanete lepší než v prodejně úzce zaměřené na kola. Její součástí bývá také servisní koutek s kompletním vybavením pro opravu bicyklů, kde se technici cítí jako ryba ve vodě.   

6. Nadstandardní služby

Specializované prodejny a e-shopy se vyznačují nadstandardními službami. Mezi ně patří stavba nového kola na míru, přestavba toho současného nebo předělání klasického bicyklu na elektrokolo. Prodejce s vámi předem probere postup a případně přidá několik dobrých rad.

7. Osobní přístup

Odborníci provozují cykloobchody dlouhá léta, takže při pravidelných návštěvách je budete dobře znát a vědět, že jim můžete věřit a spolehnout se na jejich práci. Cyklistika je ryze individuální záležitost a bez osobního přístupu se neobejde.

Není lepší pocit, než když vstoupíte do prodejny a obchodník už přesně ví, co potřebujete!

 

Stavte se za námi

Ať už potřebujete opravit svůj bicykl, pořídit si nové kolo nebo třeba cyklistické oblečení a doplňky, v Moolbike vám budeme k ruce. S výběrem v e-shopu vám rádi poradíme na e-mailu e-shop@moolbike.cz a na Facebooku, ale klidně za námi přijděte i do prodejen v Olomouci, Mohelnici nebo Praze. Budeme se těšit!