Doprava zdarma od 3000 Kč

Jak se vybavit na běh do tepla i zimy? Oblečení od Inov-8 je sázkou na jistotu

Chcete doplnit cyklistiku dalším pohybem a plánujete začít běhat? Nebo si jen potřebujete obměnit běžecký šatník? Skvěle, na novou výbavu je vždycky správný čas! V e-shopu i na prodejnách Moolbike sáhněte třeba po novinkách v podobě triček, kraťasů nebo větrovek od oblíbené značky Inov-8.

Jak jste se mohli dozvědět v dřívějším blogu, britská značka Inov-8 proslula především svou kvalitní krosovou obuví, ale kromě toho je mezi profesionálními i hobby sportovci stále oblíbenější její běžecké oblečení.

Stejně jako v případě běžecké obuvi, také u oblečení staví Inov-8 svůj úspěch na poskytování výtečné kvality za dostupnou cenu. Pokud tedy hledáte značkové oblečení na běh ve výborném poměru cena/výkon, budou pro vás kousky od Inov-8 to pravé ořechové.

 

nakoupit online

 

Pořídit si můžete jak jednotlivé kousky, tak kompletní běžeckou výbavu – samozřejmě i u nás na Moolbiku.

 

Pro koho je běžecké oblečení Inov-8 ideální

Značku Inov-8 používá řada běžeckých profesionálů, ale výborně slouží i začátečníkům a rekreačním běžcům. V portfoliu tohoto výrobce najdete oblečení do každého počasí a také do různých terénů. Bez problémů vás podrží i při teplotách pod nulou nebo ve vlhkém prostředí.

Inov-8 vyrábí své boty i oblečení tak, aby se s nimi daly běhat dlouhé a náročné trasy, takže pokud vám záleží na výdrži materiálu za všech podmínek, máte po starostech.

Na výběr máte běžecká trička, čepice, mikiny, čelenky nebo speciální běžecké ponožky, kraťasy a kalhoty.

A teď to nejdůležitější: v čem jsou jednotlivé druhy oblečení od Inov-8 dokonalé? Představíme vám přednosti aspoň některých.

boty inov

Běžecká trička Inov-8

Základem kvalitního běžeckého trika je, aby co nejlépe pohlcovalo pot a zajistilo běžci komfort. Trička od Inov-8 to dokonale splňují. Schnou ještě při běhu na těle, mají antibakteriální úpravu a hravě si poradí se zápachem z potu. Typická je pro ně také minimální váha a reflexní prvky na důležitých místech. Zároveň vás ochrání před opruzeninami od popruhů batohu.

 

Běžecké kalhoty Inov-8

Kalhoty Inov-8 si stejně jako trička parádně poradí s potem a zároveň vás ochrání před chladem. Samozřejmostí je atletický střih pro maximální svobodu pohybu a také odolnost materiálu. I když budete běžecké kalhoty používat několik let, budou vám vždy skvělým parťákem.

 

kraťasy inovBěžecké kraťasy Inov-8

Kraťasy od britské značky jsou důkazem, že i do tohoto kusu oblečení se vyplatí investovat a že na jeho kvalitě záleží. Inov-8 vyrábí velmi lehké šortky, které se výborně hodí na běhání po městě, po lesních cestách i v horských oblastech za teplého počasí.

Kraťasy od Inov-8 jsou vytvořené z prodyšných materiálů, které se u řady modelů pyšní minimálně částečnou voděodolností. A ještě jedna parádní zpráva: na kraťasech najdete aspoň jednu kapsu.

 

Běžecké bundy Inov-8

Vyběhnout do chladného počasí v zimě či na jaře bez větrovky nebo jiného typu bundy? Nemyslitelné. Bundy od Inov-8 jsou nepromokavé, větruodolné a u některých modelůneuvěřitelně lehké. Potěší vás také moderní barvy a spousta reflexních prvků.

 

Běžecké čelenky a čepice Inov-8

čelenka inovZačínající běžci si pořídí kvalitní obuv, tričko i kraťasy nebo kalhoty, ale často zapomenou na čelenku nebo jinou pokrývku hlavy. V chladném počasí má přitom tento kus oblečení obrovský význam, protože pomáhá chránit vaše zdraví. Čelenky Inov-8 jsou vyrobené z nejlepších materiálů a zajistí, aby vám neprochladly dutiny a nestékal vám pot z čela na obličej.

Čepice Inov-8 pak v chladném počasí udržují hlavu v teple a rychle si poradí s nadbytečnou vlhkostí. I v tomto případě nejde jen o komfort, ale také o zdraví běžce.

 

Nechejte si s výběrem poradit

Váháte, jestli je pro vás běžecké oblečení od značky Inov-8 ideální? Nebo jen potřebujete poradit s výběrem konkrétního kousku? Rádi vám kdykoliv pomůžeme na našich prodejnách v Mohelnici, Praze nebo Olomouci, případně rovnou ne e-mailu eshop@moolbike.cz a na Facebooku.

Nezapomeňte, že kromě spousty oblečení Inov-8 máme od tohoto výrobce v nabídce také špičkové běžecké boty pro pány i dámy.

Tak ať to běhá!