Doprava zdarma od 3000 Kč

Kvalitní cyklooblečení za příjemnou cenu? Sáhněte po české značce Kalas

Kvalitní cyklistické oblečení české výroby, při jehož pořizování nemusíte obětovat všechny úspory. Tak by se dala ve zkratce popsat značka Kalas, kterou nově najdete v naší nabídce. Stojí za ní 25 let dlouhá historie a obléká rekreační i profesionální cyklisty z celého světa.

Kalas je dalším důkazem, že zlaté české ručičky stále dokážou divy. Značku v roce 1995 založil nadšený cyklista Čestmír Kalaš a postupně se zařadila mezi nejvýznamnější výrobce cyklistického oblečení ve střední a severní Evropě.

dreskalas

Česká kvalita, která nestojí majlant

Proč je cyklistické oblečení Kalas tolik oblíbené a získalo si mezinárodní uznání? Firma ho ve své základně v jihočeském Táboře šije z prvotřídních funkčních materiálů, s vlastním designem a za použití moderních technologií. Používá k tomu počítače nebo digitální plotry, aby byl celý proces maximálně přesný.

V poměru cena-výkon navíc patří cyklooblečení od výrobce Kalas Sportswear k tomu nejlepšímu na trhu. Propracované kousky do výbavy od této značky pořídí i ti, kteří neplánují investovat majlant.

Co všechno Kalas nabízí

Kalas historicky proslul především návrhem a výrobou cyklodresů, ale na trh dodává i další oblečení pro cyklisty. Profíkům i amatérům dělá radost cyklistickými kraťasy, bundami, návleky nebo rukavicemi a ponožkami.  

Cyklistika je pro Kalas jednoznačnou prioritou, ale částečně vytváří moderní oblečení i pro vyznavače dalších sportů. Kromě běhu jde o volnočasové oblečení a výbavu určenou triatlonistům.  

Inovace za asistence profesionálů

Jestli jihočeskou značku kromě nadstandardní kvality ještě něco vystihuje, tak je to chuť inovovat. Každý rok přichází s novými designy cyklistického oblečení, které se snaží zdokonalovat tak, aby bylo stále pohodlnější a odpovídalo nejmodernějším standardům z hlediska funkčnosti.

Při vývoji rozhodně nesází na náhodou. Inovace totiž probíhají za spolupráce s profesionálními cyklisty, kteří pomáhají jak se samotným vývojem oblečení Kalas, tak s jeho následným testováním. I to je důvod, proč novinky od Kalasu sklízí úspěch a čeští i zahraniční milovníci této značky nedočkavě vyhlíží každý nový kousek.

Kalas nosí šampioni

Až si pořídíte cyklistický dres nebo jiný kus výbavy od výrobce Kalas, je možné, že se při jízdě na kole budete cítit jako šampioni. Proč?

Protože šampioni výrobky od Kalasu opravdu využívají. Můžete je vidět na jezdcích vyhrávajících mistrovství světa i olympijské závody. Český podnik obléká řadu úspěšných cyklistických klubů, ale také tuzemskou reprezentaci nebo reprezentanty Velké Británie. Dlouhodobě spolupracuje i s úspěšným belgickým týmem Alpecin Fenix.

Oblečení Kalas máme pro velké i malé

Jestli plánujete nákup nového cyklooblečení, mrkněte, co vše u nás můžete od značky Kalas pořídit. Když si náhodou nebudete jistí s výběrem velikosti nebo dalších parametrů, rádi vám kdykoliv poradíme. Vybírat můžete z oblečení pro dámy, pány i děti.

Neustále jsme pro vás na Facebooku, ale také na prodejnách v Olomouci, Mohelnici či Praze. Když nás poctíte návštěvou, budeme jedině rádi.