Doprava zdarma od 3000 Kč

Tradiční italská prestiž aneb nově u nás najdete značku Castelli

Na trhu s cyklistickým oblečením budete těžko hledat legendárnější značku než Castelli. Není náhoda, že italský výrobce používá slogan „oblékáme šampiony“, protože jej do puntíku vystihuje. Když si pořídíte oblečení od Castelli, máte jistotu, že jste sáhli po desetiletími prověřené kvalitě. Zboží od tohoto velikána nově najdete i v naší nabídce.

Castelli udává trendy v oblasti cyklistického oblečení téměř od doby, kdy se začaly jezdit první profesionální závody na kolech. Přestože tehdy ještě nesla jiný název a měla odlišnou filozofii. Její předchůdce, značka Vittore Gianni, spatřil světlo světa už roku 1876, ale až příchod inovátora Armanda Castelliho o řadu let později zajistil firmě věhlasné jméno.

Jak to dokázal? Šel s kůží na trh a navrhl pro výrobu cyklistického oblečení používat místo klasické bavlny silon. Nápad za milion! Castelliho oblečení oslovilo nejlepší světové jezdce, kteří si od něj nechali šít výbavu na míru. Prakticky každou chvíli Castelli přišel s něčím novým. Cyklistická špička výtvory jeho následovníků zbožňuje i dnes.

Tradice protkaná inovacemi

Uplynuly desítky a desítky let, ale Castelli je tu stále s námi a pořád cyklistům nabízí to nejlepší.

Na rozdíl od jiných značek se soustředí pouze na návrh a výrobu oblečení na kolo, což jí umožňuje věnovat veškeré úsilí do vylepšení a inovací. V minulosti díky tomu do světa cyklistiky přinesla revoluci s materiálem Lycra nebo první elastickými šortkami. A věděli jste, v Castelli stvořili i první cyklistické rukavice?

Castelli výborně kombinuje své tradiční postupy s novými technologiemi, čímž její cyklooblečení získává nezaměnitelnou výjimečnost. Ať už si pořídíte kus z levnější kolekce, nebo sáhnete po dražším zboží, pokaždé poznáte rukopis šikovných italských ručiček.

drescastelliNanotechnologie a jedinečný design

Castelli láká profesionály i hobby jezdce na vyšperkovaný design, skvělou aerodynamiku oblečení i použití nanotechnologií, které se hodí především u prodyšných a vodoodpudivých materiálů. Poznat to nejlepšího z nejlepšího od Castelli je navíc snadné: na své nejmodernější zboží dává označení ROCA CORSSA.

Jestli se chcete cítit jako špičkoví jezdci při závodech Tour de France, Giro d'Italia nebo na olympiádě a zároveň od svého cyklooblečení očekáváte maximum, pak je pro vás Castelli jako stvořená.

Vyberte si oblečení od dresu po rukavice

Co všechno si od výrobce Castelli může pořídit? Z cyklistického oblečení vše. Volbou číslo jedna by měl být cyklodres, stejně tak vás od italské firmy rozmazlí kraťasy, rukavice nebo ponožky. Samozřejmostí jsou i návleky té nejvyšší kvality či kalhoty.

Široká nabídka Castelli na Moolbike

Už se těšíte, až ve vymazlených kusech od Castelli vyrazíte na projížďku? Nedivíme se, je to parádní zážitek!

V našich prodejnách i na e-shopu najdete širokou nabídku této značky, rádi pomůžeme najít ty správné kousky oblečení přímo pro vás. Stačí nám dát vědět buď na Facebooku či e-mailu e-shop@moolbike.cz, nebo nás rovnou navštivte na prodejnách v Olomouci, Mohelnici a Praze.

Těšíme se na vás!