Doprava zdarma od 3000 Kč

Špičkové cyklodoplňky za příznivé ceny aneb poznejte značku BBB

Málokterý výrobce cyklistických produktů se může pochlubit výtečnou kvalitou za peníze, které rádi zaplatí jak profíci, tak amatérští jezdci. Nizozemská značka BBB to dokázala. Zaměřila se na to, co cyklisté opravdu potřebují, a tak dnes její zboží patří k nejlepšímu na trhu. Proto nechybí ani v naší nabídce.

„Part of your ride“ (Součást tvé cesty). Tak zní motto značky BBB (Better Bike Business). A vystihuje ji naprosto dokonale! Od svého vzniku se totiž BBB snaží vyjít vstříc závodníkům na nejvyšší úrovni i cyklistům, kteří si o víkendu rádi jen tak vyjedou na výlet s kamarády nebo rodinou.

 

Helma BBBU zrodu stáli dva nadšení profíci

Za velkými cyklistickými značkami bývají neobyčejné příběhy a BBB není výjimkou.

Dva nizozemští jezdci, Chris Koppert a Frank Moons, končili na sklonku 90. let své profesionální kariéry. Protože ale cyklistiku zbožňovali a chtěli se jí i nadále po všech směrech věnovat, rozjeli nejprve prodej a později vlastní výrobu cyklistických doplňků, komponent a oblečení. Jejich heslo od začátku znělo: Zboží od cyklistů pro cyklisty!

Vznik BBB se datuje k roku 1998. Koppertova a Moonsova firma nejprve produkovala pár produktů, například košíky na kola, světla nebo cyklistické brýle. Později své portfolio rozšířila a stala se hitem v Nizozemsku, Lucembursku a Belgii. Kupovali ji malí, velcí, chudí i bohatí.

Bylo jen otázkou času, než Better Bike Busines prorazí do světa. Stalo se a dnes ji najdete ve více než 40 zemích, kromě Evropy třeba i v Japonsku nebo na Novém Zélandu.

Od roku 2004 značka BBB sponzoruje řadu skvělých jezdců z řad profesionálů.

 

Vše od BBB

 

Co všechno BBB vyrábí

BBB získala na trhu s cyklistickým zbožím výhodu hlavně proto, že detailně zkoumala a zkoumá požadavky zákazníků i konkurenci. Vždy rychle reaguje na aktuální potřeby, okamžitě inovuje své produkty a získává tak náskok před ostatními.

V portfoliu BBB najdete přes 40 kategorií produktů, které zahrnují stovky výrobků. Dlouhodobě nejoblíbenější jsou od nizozemské značky přilby, pumpičky nebo cyklistické brýle.

Snímek obrazovky 2022-03-23 v 18.45.49

Výrobky od BBB si ale v pohodě vybavíte celé kolo, protože do našeho i jiných obchodů dodává spoustu dalších komponent, doplňků a nářadí, mimo jiné:

 

Proč na BBB vsadit

Že ještě nemáte se slavnou nizozemskou značkou zkušenosti a váháte, jestli od ní nějaký produkt vyzkoušet? Ať vám pomůžeme s rozhodováním, máme pro vás seznam těch největších předností BBB.

  1. Výtečný poměr mezi kvalitou a cenou – v tomto ohledu je BBB světovou špičkou.
  2. Značka je na trhu přes 24 let a dodává své zboží do celého světa.
  3. Výrobky od BBB testují cyklističtí profesionálové, včetně mistrů v různých disciplínách.
  4. Obrovský výběr cyklodoplňků, komponent, dílů i cyklooblečení.
  5. BBB pravidelně přichází s inovacemi svých produktů.
  6. Výrobky BBB vyvíjí cyklisté pro cyklisty. 

 

BBBdoplnky 

 

Nechte si s výběrem poradit

V našem e-shopu i na prodejnách Moolbike najdete od značky BBB nepřeberné množství cyklodoplňků i komponent na kolo.

Pokud se k některému z produktů potřebujete na cokoliv zeptat, rádi vám poradíme jak na prodejnách v Olomouci, Mohelnici a Praze, tak na e-mailu eshop@moolbike.cz.